نصب استاندارد ایزوگام

در ابتدا تمام سطوحی که قرار است با عایق رطوبتی محافظت گردند می‏بایست نرم, تمیز و خشک شوند. و در جهت افزایش قابلیت چسبندگی عایق روی سطوح مورد نظر را قبل از نصب عایق با پرایمر و مشتقات قیری زود خشک شونده بپوشانید. تمام سطوح می‏بایست به طرف آبروها با شیب %۵ قرار داده شوند تا آب در سطح عایق تجمع نکند. نصب  صحیح ایزوگام عایق رطوبتی نباید در دمای محیط کمتر از +۵ درجه و بیشتر از ۴۰ درجه سانتیگراد انجام گیرد. استفاده از وسایل نصب صحیح ایزوگام عایق، عبارتند از گاز مایع ( کپسول ) شعله پخش کن استاندارد کمچه و ماله بندکنی , تیغ موکت بری , فندک جرقه‏ای , دستکش برزنتی کف چرم ساقه بلند تیغه لاستیکی دسته‏ دار, جارو, کفش کف صاف و مواد کمک نصب عبارت از پرایمرها و مشتقات قیری سازگار با مشخصات عایق رطوبتی پیش ساخته مورد نصب می‏باشد.

چنانچه سطح کار آسفالت باشد به ازاء هر متر مربع سطح حداقل ۳۰۰ گرم مشتق قیری رقیق شدنی در آب روی سطح پاشیده میشود و اگر سطح کار سیمانی باشد به ازاء هر متر مربع سطح حداقل ۲۸۰ گرم مشتق قیری محلول در حلال نفتی روی سطح پاشیده میشود. و اگر سطح کار موزائیک باشد نخست آن را با سیمان و دو غاب سیمانی کاملا صاف و یکنواخت نمائید سپس با استفاده از مشتق قیری محلول در حلال نفتی روی سطح را از مشتق‏گیری بپوشانید .

 نکاتی مهم  و اساسی هنگام  نصب ایزوگام که باید رعایت شود :

ـ قیرهای جامد را تا زمانی که گرم و روانند، باید به مصرف رساند. 
ـ  توجه داشته باشید که عایقکاری در دمای کمتر از 4+ درجه سلسیوس، نباید انجام شود. 
ـ قیرهای مورد مصرف را نباید بیش از 177+ درجه سلسیوس حرارت داد، زیرا مواد فرار آنها جدا شده و ویژگیهای مطلوب قیر از بین خواهد رفت . 
ـ راه رفتن روی سطوح عایقکاری شده و مصالح عایق پیش‌ساخته، باید با احتیاط و با استفاده از کفشهای بدون میخ انجام شود، در صورتی که کفش مخصوص در دسترس نباشد، می‌توان با یک قطعه گونی زیر و روی کفشهای عادی را پوشاند و از آنها استفاده کرد. 
ـ مصرف میخ برای محکم کردن لایه‌های عایقکاری، به هیچ وجه مجاز نمی‌باشد. 
ـ از افتادن اشیا بر روی سطوح عایقکاری شده، باید جداً جلوگیری نمود. 
ـ لایه‌های عایق باید از هر طرف حداقل ده سانتیمتر همدیگر را بپوشانند و با قیر مناسب کاملاً به هم چسبانده شوند. در همپوشانی لایه‌ها باید دقت نمود که لایه‌های رویی در سمتی قرار گیرند که مطابق شیب‌بندی انجام شده، آب از روی آنها به سمت لایه زیری سرازیر گردد. 
ـ هنگامی که عایقکاری در بیش از یک لایه انجام می‌شود لایه‌های متوالی عایق، باید عمود بر هم قرار گیرند. هر لایه از عایقکاری پس از تکمیل و پیش از شروع لایه بعدی، باید مورد بازدید و تأیید دستگاه نظارت قرار گیرد. سطوح عایقکاری شده باید در هنگام اجرای کارهای ساختمانی از هر گونه آسیب و رویارویی با عوامل مضر و مصالح خورنده مانند آهک محافظت گردند و چنانچه صدمه‌ای دیده باشند، با دستور و زیر نظر دستگاه نظارت به نحو مطلوب تعمیر و مرمت گردند. 
ـ سطوح عایقکاری شده باید پس از تکمیل با لایه محافظی پوشانده شوند. 
- ایجاد زیرسازی مناسب برای انجام عایقکاری ضروری است. 

توصیه: اجازه دهید تا پرایمر و مشتقات قیری پاشیده شده روی سطح در مدت یک شبانه ‏روز خشک شوند بنابر این از نصب عایق قبل از خشک شدن پرایمر خودداری نمائید .